Архив на категория: Обувки

Есен 2015

Последни дни на лятото…беше ярко, задъхано, горещо! Благодаря за светлите дни, пълни със смях и лекота, както и за магичните, топли нощи…За резена студена диня, леденото мохито и вкусните домати…За морските вълни, морските кръчми и морските дестинации въобще! Благодаря ти, лято! Както се пее в песента на Мери Бойс Бенд – …Тръгна си лятото, идва есента…Да се подготвим добре за царствената й красота и многообразието от вкусове и цветове, с които щедро ще ни дари! Да бъдем красиви през този богат сезон!

Трендът в прическите е на Bluemarine, обувките – на Altuzarra, a палтото е препоръчано от стилистката Kate Young.

Blumarine Altuzarra woolcoat_KateYoung

По асфалта, но не боса :)

В началото на лятото магазините предлагат изобилие и разнообразие от красиви летни обувки. Има височини, стилове и разцветки за всеки вкус и всеки джоб. Но нека си доставим удоволствие и погледнем какво са приготвили големите марки: A.F. Vandervorst, Louis Vuitton, Miu Miu.

A.F.Vandevorst Louis VuittonMiu-Miu-Shoes-Spring-Summer-2013-2014-blue

С червените ботушки…

През зимният сезон всички искаме да имаме здрави ботуши. Затова се замислих за българските производители – опитът ми е показал, че те създават отлична продукция от красиви и качествени модели. Специално за вас подбрах следните три модела дамски ботуши от GIDO – Пещера, Gabina – Варна и Arise Shoes & Bags – Пловдив. А това, че и трите са в червен цвят е празнично намигване – така де, не само Дядо Мраз може да потропва с червените ботушки… 😉

GIDO boots_peshteraGabina_varnaArise Shoes&Bags_plovdiv