Архив на категория: Бижута

Драконова мода

За втори път пиша в 3nice за феномена Game of Thrones, чийто 6-ти сезон приключва днес. В чест на суперуспешната телевизионна поредица ми хрумна да представя 3 красиви и интересни предмета, вдъхновени от митичните дракони.

drag1 drag3 drag5

Колко е часът?

Като голям ценител на красивите часовници, създадени от качествени материали, искам да представя 3 наистина уникални образци на това изкуство. Те представляват изключително луксозен клас часовници и не зная дали в България има човек, който да е собственик на такъв екземпляр. Това са швейцарската марка Piaget (модел: Polo watch), френският бранд Van Cleef & Arpels (модел: The Poetry of Time) и още едни швейцарци – Audemars Piguet (модел: Royal Oak Offshore Chronograph).

Piaget Polo watch  The-Poetry-of-Time_vancleefarpelsAudemars Piguet_Royal Oak Offshore Chronograph

Най-добрите приятели на жените

Както пее вечната жена Мерилин Монро: „Diamonds are a girl’s best friend“. Красотата на диамантите винаги предизвиква у мен възхищение. Занемявам при вида на филигранно изработени бижута от диаманти и в следващият си живот ще бъда бижутер, ако може.

Изборът ми за днес падна върху един шедьовър на De Beers – прекрасна гривна с бели и жълти диаманти, много красив пръстен на Simon G. и една удивителна огърлица на Blue Nile с 115 бели диаманта!

diamond3_bluenile_115 diamonds_14k white gold_eternity collectiondiamond1_debeersdiamond2_simong_18K WHITE GOLD_white diamonds

 

 

 

Никулден Е!

С уважение към Св. Николай Чудотворец, защото днес е голям празник за моето семейство, тъй имаме 3ма именници – баща ми, племенника ми и братовчед ми. Да сте живи и здрави и да просперирате! Много да ни радвате и да се гордеем с вас!

В интернет – мрежата, в която и ние, като рибки, сме уловени, има прекрасни изображения, свързани с празника – икони, рибни ястия и какво ли още не! Аз обаче реших да подбера 3 красиви бижута на рибки. С идеята, че да създаваме красота и чудеса, е жива във всеки един от нас – необходимо е просто да творим!

fish1fish2fish3