Архив по месеци: февруари 2015

Да отпътуваме (през март)

Остава само един ден до настъпването на месец март и самата мисъл за това навява за пролет! 🙂 Третият месец от годината идва с хубави празници – като се започне на 1-ви март с любимият на малки и големи Баба Марта, после Националният празник на България на 3-ти март и 8-ми март – Ден на Жената, който, въпреки противоречивите мнения за него, има доста поддръжници. Ако си мечтаете да отпътувате някъде през тези дни, ето 3 възможности от 3 туристически агенции – пътешествия по света и у нас, за малко и за повечко пари.

Bultourism.com

Sofia Travel Holidays

Aloha Travel

Петък, 13-ти

Ето го и първият за годината петък, 13-ти. През 2015 това съвпадение ще се случи 3 пъти – освен днес, също така следващият месец и за последно през ноември. За някои това е фатална дата, свързана с различни суеверия, а за други – просто нормален ден. От която и категория да сте, ви пожелавам един приятен и успешен ден, изпълнен с творчество и любов!

friday13_2 friday13_3friday13_1

3 от Емил Конрад

Забелязах влогърът Емил Конрад тези дни покрай промоцията на дебютната му книга: „Нещата, на които не ни учат в училище“. Разрових из нета и установих, че действително клипчетата на тази тийн звезда са доста забавни. Ето 3 от тях, които подбрах за вас:

Дъщерите

Продавачките

Докторите

 

Житен дар

Житото е полезна и вкусна храна. Има чудесни рецепти за ястия и десерти с неговото главно участие. А за онези от вас, които искат да направят житния режим, тази година началните дати са 05, 06 или 07 февруари. За останалите публикувам 3 интересни рецепти с жито:

Ашуре

Пудинг от жито и елда с ванилов крем

Печено сирене с жито