Архив по месеци: юни 2015

Йога и Градът

Имаме си нов празник! 21 юни бе обявен от Общото събрание на ООН за Международен ден на йогата. 175 страни са приели резолюция за това, по инициатива на Индия. Знаем, че йога е комплексен метод за развитие и поддържане на физическото и духовно здраве. Има многобройни снимки в интернет на редовно практикуващи йога, които излъчват грация и красота. Ето 3 от тях, направени в Ню Йорк, автор – Robert Sturman.

Laura Kasperzak- Madison Avenue Michelle Dawidziak- Supreme Court of New York Veronica Beltran- Soho

 

Свободен да практикува

Отскоро и аз съм част от нестройните и развълнувани редици на фрийлансърите. Свободно практикуващите този екстремен на моменти, но никога скучен начин на работа, ще ви кажат, че веднъж опитал да живееш така, трудно би се върнал към съществуване в матрицата. Аз се занимавам най-вече с Internet Marketing и Web Content, но се интересувам какво имат да кажат и колегите от другите области на бизнеса. С трепет следя постингите на каките и батковците, „печени“ на шиша на фрийлансърството и споделящи ценни истини за живота. Ето три блога, които се поддържат по интересен и в същото време – информативен начин:

„Freelance Tips“ на Диана

„Свободна практика“ на Иванка Могилска

„Не вярвай в чудеса, разчитай на тях!“ на Виолет Фарах

 

Нека да е лято…Нека има фестивал…

Хубав е животът през лятото! Природата е в апогея на своя разкош, въздухът е топъл и наситен с горещи емоции и очаквания, а човек се изпълва с копнеж за забавления и свобода. Програмата на фестивалите през най-слънчевият сезон на годната прелива от оригинални и вълнуващи възможности. Ето 3 от тях:

Водна Кула Арт Фест (Water Tower Art Fest)
Дата: от 20 до 28 юни 2015
Място: София и Перник

WakeЪп! фестивал
Дата: 03 до 05 юли 2015
Място: поляните над град Куклен, Пловдив

Фестивал на боровинките
Дата: 24 до 26 юли 2015
Място: хижа „Амбарица“, Троян