Архив по месеци: юли 2015

Виж кой идва!

Има различни начини да съобщиш нещо важно. Зависи от аудиторията ти и от вида на новината. Дали си си намерил нова работа, забил си готино гадже или ще се случи нещо по-различно, вариантите са много. Някой от събитията са наистина специални в твоя живот. Ето как няколко двойки са решили да споделят вълнението си от предстоящата поява на тяхното бебче по един оригинален начин:

baby1 baby2 baby3

Граници

Пътешествия по света и у нас – това е една от многобройните хубави възможности, които дава лятото. Предприемайки пътуване, ние неизбежно прекосяваме различни граници, включително и своите собствени. Разширяваме хоризонтите в живота и в ума си и откриваме бисерчета радост и мъдрост. Ето 3 по-нестандартнатни гранични зони, които ни карат да се усмихваме:

1. Китай – Моголия с целуващите се динозаври.

2. Полша – Украйна с половината от рибата в едната страна, а другата половина – в другата страна.

3. Холандия – Белгия: влизаш в кафенето през едната държава, изпиваш си кафетo и излизаш през другата.

china_mongolia poland_ukraine germany_netherlands

Кой съм аз?

Имам удоволствието да споделя изключително полезна информация с онези от вас, които се интересуват от психология, личностно развитие и от една различна информация за нас самите и за светът около нас. Това са 3 сайта на 3 прекрасни българки – горещо препоръчвам, ако търсите отговори на житейски въпроси. А за онези от вас, които искат да променят живота си, препоръчвам методът на констелациите, с медиатор Дани Борисова.

Здрава история на Емилия Цанева

Психология, хипнотерапия, йога и здравословен живот на Стефи Божилова

Свой избор на Мартина Иванова

Летен театър

Топлите месеци на годината предразполагат към повече занимания и почивка на открито. Голяма част от децата са на село или на лагер. За щастие, онези малчугани, които ще останат в градовете, също има с какво да се забавляват. Ето 3 предложения за театрални представления през летния сезон:

Театрална къща „Мариета и Марионета“ – София

Държавен куклен театър – Варна

Държавен куклен театър – Пловдив