Обичате ли книгите и изненадите?

Едно от положителните неща на зимата е, че дори да не практикувате зимни спортове, пак ще имате възможност да живеете интересно. Този сезон предразполага да направите едно обръщане навътре – към себе си, да отделите повече време на хобита, на някакъв вид творчество, на четенете на интересни книги. Но как да се ориентирате в океана от нови издания? Или с кого да споделите нещо, което ви е развълнувало във връзка с последната книга, която сте прочели? Ето моите предложения:

Литературен клуб „Читател“

Сбирките се водят от чаровната и много, много начетена Анастасия Карнаух. Случват се в уютното пространство на Читалище.то всеки месец. Често гостуват автори и така сбирките стават още по-обогатяващи, забавни и вълнуващи.

Тази книга

Един персонален блог, поддържан активно и с много любов от прекрасната Веселина Стефанова. Чудесен начин да се ориентирате относно новоизлезлите книги, както и по отношение на класиката. И Веси винаги има точния цитат или бележка, подходящи за всеки случай, за всеки повод и празник!

Таен читателски колет

Обичате ли изненадите? Ако искате всеки месец да получавате колет, пълен с прекрасни книжни и вкусни неща, сайтът Читател е на ваше разположение! Магазин „Читател“ е уникален бранд насърчаващ четенето и знанието. Там може да откриете бижута, чаши, чанти и много други подаръци, с които книгите ще бъдат по-интересни, а животът по-вдъхновяващ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *